Da, stiu.

Experienta si niste cursuri fascinante din facultate mi-au demonstrat ca mintea ta e obisnuita sa opereze cu categorii predefinite, asa ca probabil asta cauti.

Sansele sa te afli pentru prima data pe acest blog sunt mari, asa ca nu as vrea sa te intampin brutal punand sistemul asta pe seama prejudecatilor, a purei si lenesei comoditati, a unui mecanism sinistru sau, dimpotriva, extrem de eficient ingurgitare a realitatii.

O sa fiu amabila si o sa iti dau un indiciu de categorizare. Cel mai simplu ti-ar fi sa treci blogul asta in categoria celor personale. Nu ai gresi foarte tare. In fond, aici vei gasi opiniile mele (previzibil, nu? doar domeniul e opinee 🙂 ) a caror subiectivitate mi-o asum. Daca te astepti sa afli foarte multe detalii despre viata mea, forget it. Nu ma deconspir asa de usor. 🙂

Ai inteles bine. Insinuam ca nu te-ai afla in posesia etichetei perfecte pentru ca ar insemna ca mi-ai ignora ‘avantul cetatenesc’ de a deconspira nedreptati/nefacute/neghiobii (sau oricare alt termen care ti se pare mai de suflet) de care, ca si voi, ma lovesc uneori. De asemenea, mi-ai face o nedreptate ignorandu-mi complet opiniile referitoare la marketing, advertising, PR si internet de care nu te voi scuti cand voi considera ca am ceva interesant de spus.

Acum, ca ai trecut testul primei lamuriri, te astept pe blog.

Lasă un comentariu